.



Jobbar med Homestaging/ Inredning/ Event

Lite om Homestaging

Att styla sitt hem inför en visning är en av de hetaste trenderna i USA och England just nu. Mäklare säger att hem som är stylat säljs snabbare och för högre pris än liknande hem som säljs precis som de är.

Att styla ditt hem är en process av organisering, ommöblering, uppdatering av textilier och utsmyckning, rengöring och att tillföra levande blommor, enkelt uttryckt.


Mycket av detta kan du göra själv men oftast är det svårt att se sitt hem med den potentiella köparens ögon då man står inför att sälja det. Oftast handlar det om att förstå att hur ditt hem ser ut inför en visning och hur du själv vill att det skall se ut för att du skall trivas, är två helt olika saker!

Slutresultatet efter en styling har bara till uppgift att visa potentiella kunder den bästa sidan av ditt hem. Det är ju ändå så att kunden skall kunna föreställa sig själv leva i ditt hem och inte bli distraherade av en massa skräp, personliga tillhörigheter eller smutsiga ytor.

Hur mycket kan man tjäna på Homestyling/ Homestaging?
Det är svårt att ge en exakt summa eller procentsats för vad en homestaging kan vara värd, det kan självklart variera från fall till fall. Men ett vägledande tips för en lägenhet som stylats inför en försäljning i Stockholmsområdet är att man får mellan 7-15% i prisökning, vilket blir mellan 140.000 och 300.000 kronor för en lägenhet på 2 miljoner.

Några av våra projekt vi har skapat i år!




Tryck på bilderna för att se dom i större skala!
          


      

Just nu så är vår hemsida på en "remake over" men kommer snart.
Så länge man kan
se här =),  tryck på portfolio för att se våra olika projekt!


Kommentarer
Postat av: Ashky

Wooowwiee! lilla victor har style i sitt blod! kom i styla mitt hem? :)))))

2010-02-22 @ 23:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0