Vad betyder xoxo?

Enligt Wikipedia =

Hugs and kisses
, is a term for a sequence of the letters X and O, e.g. XOXO, typically to express affection or good friendship at the end of a written letter, email or sms text message, in which, according to most sources, "o" means hugs and "x" means kisses. However, some believe that the symbols "x" and "o" are reversed, with "x" meaning hugs and "o" meaning kisses, although this interpretation is seemingly less popular.

Så nu vet ni :)





Älskar Neww York eller?

Senaste köpet! Snygg va?


TACK SKATTEVERKET!!!

Tack för ni har räknat rätt och jag får ..... kr tillbaka ;)   Blir resa för detta!
Eller massa prylar, eller ....????



DAGENS LÅT!





SNYGGT!!

Hur sjukt snyggt som helst ju!! Så ska jag se ut denna sommaren hehe ;)


Allt detta är från ....! ;)


Back to the 80´s!

Va på Vintage mässan i lördags på strand i Hornstull och köpte denna stört sköna kavaj från 80-talet. Den sitter ass coolt på! Köpte ett armband från 50-talet men den orkar jag inte visa upp på bloggen hehe


Checka in alexvaddarna :P



Dagens planer!

Tvätta

Städa

   Laga mat

    Varmt bad

   Kolla på tv


SÖT?


Finns det nån sötare :D


Va fan!!




HOPPAS BILDEN SÄGER ALLT!!!!!!



Bild bomb!

Här kommer bilder från fredag på Solidaritet

     ps. Glöm inte och klicka på miniatyrerna!



      


  


    


Med David Batra!

   


DAGENS LÅT!




The bilnd side!

Denna filmen såg jag igår, kan stark rekommendera den! Riktigt bra och mysig va den! Man blev så glad av filmen :)


God morgon!!

Nu har man varit ute med hundarna från helvetet hehe nej skämt och sido..  Diesel är så beroende av sin tjejvän Ledoro så att han inte bryr sig om sina egna behov när vi går ut hehe.. Men så här ser det ut när de väl kommer in HaHa

Kolla inte in mitt stökiga rum!


Stureplan!?!

Imorgon ska det festas på Stureplan!! Alltså jag har inget emot Stureplan, har haft kul där flera antal gånger. Men känner att jag inte kan förstå mig på dessa folk som hänger där helg efter helg efter helg. Det känns som alla känner varandra och alla går exakt likadana kläder!  Inget som är typ unik!!  Tänk er.. samma folk och samma musik och alla ser likadana ut!!!....
ETT ORD TILL DET = TRAGISKT!!!! 
Inte emot folket på nåt sätt, vissa är hur trevliga som helst.. men *pust* .. och samma personlighet har typ alla också. Nej blir tråkigt i längden tycker jag ..  MEN FY FAN VA KUL MAN KAN HA DÄR!!  Visst kan det vara glassigt och festa där med alla dessa brats!! Men gillar mest och göra narr av dom!! LOL!!

P.s Tycker synd om dessa "fejk" brats som går ditt på lönehelgen och slösa bort all sin lön på en helg bara för synas och sen kan skryta att de festat med the it people.. sen ser man dom jobba på Konsum!!


Men imorgon får vi hoppas att det blir en galen kväll på Solan!

Stureplan i Sthlm 




TÄNK ER MIG SOM BRAT!!! HAHA!!


Handlat!!

Gick runt i stan ett tag men som vanligt finns det inte så himla stort utbud i Sthlm----oki skyller på det!!!.. va för trött för att gå runt för mkt haha! Både jag och min vän va trötta efter thaibuffen :p  men jag köpte dessa sköna skor från Weekdays!! Och så blev det en fin present til vår vän som skall firas imorgon!


350:-


In och shoppa!

Ska åka in mot stan och shoppa lite med min bästa kompis!! Hoppas man nu hittar nåt. Lägger upp på bloggen vad jag lyckats hitta!


DAGENS LÅT!



FÖR SKÖN!


Grym jag är!!


Har gjort om min väns header på sin blogg! Snygg hon blev va!?! Och headern blev ju assnice!!


Bild + photoshop +* host* *host*



Dannisas blogg


Om mig!



Jag spelar oftast Resturant City på Facebook, lite kul att fördriva död tid lite hehe!! Roligt och styla upp sin resturang och ha sin egna personal HAHA!



Film tajm!

Lagade spagetthi & Köttfärsås med tomat sallad
( Extremt gott lagad som vanlig utav mig ;) )
Nu blir det filmtajm med vännerna.. KOMEDI!!




.





TRÄÄNNNAAA!!!

DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA DEFFA!!

Vadå BESATT HAHA!


Lite mer arbete på denna kropp eller hur?? hehe!!


senaste bilden !


SNYGGT!!

Vad snygg bloggen ser ut på Iphone!!

Dock inte min Iphone, ska nämligen vänta tills Iphone 4g kommer ut :P. Ska köpa ipaden också samtidigt då!







IPAD!!


Aj Aj Aj!!

I Måndags vurpade jag utanför min lägenhet när jag var på väg till jobbet!! Klantskalle typ.. men det hade ju snöat som fan dagen innan. Men nu mår jag bra och har gått loss på zon!  

Tack alla vänner som har tagit hand om mig och brytt sig!




.



Så roligt att han rappar om Elin Nordgren ( Tiger Woods fru ). Och Nicki Minaj är hur stört skön som helst!



Back home!!

Igår kom två av mina vänner hem från Paris! Fick en jätte häftig rockig fluga av dom hehe! Riktigt skön är den ;) Kul och ha dom hemma igen, har saknat dom!



Köpt i Milano

Milano är ju shoppingens mecka men jag hittade verkligen ingenting!! Det är typiskt att när man väl har pengar för att slösa så hittar man ingenting. Och jag köper inget bara för att köpt nåt liksom heller.  Jag skulle köpa en väska på en vintage butik men så klart med min tur så blev den såld en kvart innan jag kom ditt. Men ångrar att jag inte köpte Alexander Mqueen sandalerna :(





Men jag hittade denna snygga t-shirten ;)







Och min TRANSA ring HAHA!




SÄMST PÅ UPPDATERA!

Fan vad jag är sämst på uppdatera! Men har haft mkt och göra och mkt och tänka på. Kommer göra många inlägg ikväll!  


.






Dåligt!

Fan har inte gjort ett inlägg idag! Har varit för seg och små städat idag. Imorgon ( idag) drar min vänner till Paris! Vad härligt för dom .. varmt är det där har jag hört! Skulle behöva mer semester själv ;).. God natt


SOL!

GOD MORGON !! RIKTIGT SKÖNT MED OCH VAKNA ATT HELA RUMMET ÄR UPPLYST! JAG SOM ÄLSKAR O SOVA TILL TOTAL MÖRKER! NU IVÄG TILL JBBET OCH VARA KREATIV :D


HE-MAN!

Nu ska jag kolla på en barndomsfilm. Roligt och hitta såna ibland:)


Petra Mede Show!




ALLTSÅ HENNES SHOW VAR FÖR BRA. ÄNTLIGEN HAR SVERIGE FÅTT EN SHOWVÄRDINNA SOM ÄR ROLIG MED SKINN PÅ NÄSAN! UNDRAR HUR MKT KRITIK HON KOMMER FÅ AV DEN SVENSKA NORMEN NU?

Här är ett klipp där hon äger haha!



.



Lång video men checka in hela! För bra!



Vänskap

Idag så snackade jag med en vän som fick en partner för två månader sen, men då vi har två olika åsikter om hur man ska vara när man då blir "upptagen". Jag tycker iallfall att bara för att man har fått en partner att man inte ska glömma sina vänner. Klart jag är glad för min väns skull men va fan inte att man ska se sin vän EN gång bara på två månader. Och nära vänner var man också. Iallfall så har vi olika åsikter och tänkande och det funkar tyvärr inte för mig så jag vill inte ha nåt med denna personen och göra på ett bra tag och det sa jag. Vem vet kanske vi hittar till varandra i framtiden men tycker denna ska få lite mer erfarenhet hur livet funkar. Jag däremot har stått ut med mycket med vänskap och göra sen jag var ung och fortfarande så finns det oläkta sår som ligger där och gror så därför är jag väldigt noga och väljer mina vänner. De jag har nu är de bästa som finns. Har ju en tatuering för dom :-D 

P.S ÄVEN OM MAN ÄR NYKÄR SÅ BETYDER DET INTE ATT ETT SMS ELLER ETT SNABBT TELEFONSAMTAL SKADAR!


.




MILANO 2010!!


TILLBAKA!!

Nu har man kommit hem till SVEA land. Skönt och vara hemma fast saknar redan Milano!! Kommer defenetivt åka tillbaka igen och då kommer jag åka till Venedig samtidigt eftersom det då ligger bara två timmar med tåg från Milano.  Flygresan ditt gick bra va inte så rädd som jag oftast brukar vara med flygresan hem var lite jobbigare :S

Det negativa med Milano bara är att på vardagar så öppnar affärerna sent. Och det bästa med Milano är "happy hour" = Drink ( STARK!) + buffe!

Bild bomb!
p.s tryck på de mindre bilder!



  


 



 

  



   

 





   

   





KL04:00

Packat klart men kan fortfarande inte bli trött.. Kroppen är trött men huvudet vaken!!  Jobbigt värre :S


.



The Veronicas - Untouched


STRESS

Gud vilken dag idag.. STRESS STRESS OCH ÅTER STRESS!!  Jobbat själv idag och stylade upp en lägenhet riktigt skön!! Min chef kommer bli stolt säkert..annars får han en utskällning av mig på Måndag.. Jag ska nu städa undan lite i denna stökiga rum sen ska jag börja STÄDA och PACKA!! Vad ska jag ha med mig!?! Det är ändå Milano ( Modets mecka )


.



Som mina vänner vet så är jag extremt flyggrädd av mig.. Ser fram emot själva resan fast inte flygningen! Det gjorde det inte bättre att min resekompis sa att hon också blivit flygrädd!! Bra att ha med sig nån som är lite starkare än en själv. Jag vet att det sägs att det är det säkraste tranportmedel och att det är större risk och dö i en bilolycka .. säger bra BLA BLA BLA för det!! JAG ÄR FORTFARANDE LIKA FLYGGRÄDD ÄNDÅ!!

Men min rädsla stoppar inte mig för att se världen och det är ju ett plus i kanten.



Läs och njut!

Taget ur bloggen tjuvlyssnat.se ( Läs vad folk snackar om på Sveriges gator, bussar och på torget. Intressanta, roliga och knäppa samtal helt enkelt )

Här är några som jag tyckte var roliga :-D


Apoteket, Kista

En flicka ∼9 och en tant ∼60 går inne på apoteket. Flickan står och kollar bland olika kondomer och tar ett paket med ett stort hjärta på.
Flickan: Åh, titta vilka fina hjärtan, kan jag inte få dem?
Mormor: Jag tror inte du behöver sådana. De har man när man har sex.
Flickan (fnittrar): Äh, ojdå… jag… eh, trodde det var ballonger.


Max, Uppsala

En man ~35 handlar kaffe av ett kvinnligt kassabiträde ~20.
Kassabiträdet: Köper du en bulle till så kostar det bara 9kr.
Mannen (svarar med glad ton): Ta din jävla bulle och kör upp den i röven och ge mig en kaffe för 9kr.
Kassabiträdet som redan ställt fram kaffet tappar hakan, medan mannen tar sin kaffe och går glatt därifrån.


Apoteket, Märsta

Kille ~20 ska hämta ut hostmedicin hos kvinnligt biträde ~40.
Biträdet: Vill du ha en mätkopp eller en sked till medicinen?
Killen: Ehmm… jag kan ta en gaffel!
Kvinnligt biträde: Okeeej…en sked blir det då.
Killen går ut och kunder samt personal börjar gapskratta.


Mataffär, Centrala Stockholm

Två tjejer ~20, varav ena har arbetskläder, står och pratar i en gång.
Tjej 1: Men är det kul då? Hur långe har du jobbat här?
Tjej 2: Jag började i tisdags, det är ganska kul faktiskt!
Tjej 1: Jaha, men vad får du göra då?
Tjej 2: Inte mycket, fyller på i hyllorna… Ibland sitter jag i kassan. Hjälper folk…
En kvinna ~50 kommer fram till tjejerna.
Kvinnan: Ursäkta mig, var har ni krossade tomater?
Tjej 2: Ingen aning faktiskt!
Kvinnan (irriterat): Nähä, okej!
Kvinnan går därifrån.
Tjej 1: Men har ni inte det där borta?
Tjej 2: Asså… Jag vet inte ens vad det är!


Nordea, Uppsala

En äldre dam går fram till en av kassorna där ett kvinnligt biträde sitter.
Biträdet: Men jag har inte tryckt fram något nummer…
Damen: Måste man ha ett nummer? Jaha, då var den här dagen förstörd också. Allt krånglar för mig idag. Först gick jag till Swedbank men där fick jag inte ut några pengar.
Biträdet: Ojdå, varför inte det då?
Damen: De sa att jag inte har något konto där! Så dit tänker jag minsann inte gå igen.

 


IMORGON !!

Då blir det flyg till den sköna landet Italien!!

 Aldrig brytt mig så mkt om detta land förr, men nu kommer detta vara tredje gången jag besöker landet inom loppet av ett år! Gillar verkligen Italien!

Efter jobbet idag ska jag handla lite inför resan :-)









.





.




Jag har en liten hund som heter Diesel, han är blandras av tax och Jack Russel Terrier!!
Han är hur gullig som helst så går han på diesel också! Spattig och lekfull som bara den. Lite smått mesig är han också men så kramgo!



Diesel när jag hämtade honom!



Diesel nu =)


När Diesel kom hem till Stockholm.


Anledningen vrf dessa två är snyggast!

Ciara!! Hur snygg och grym som helst!!





WOW!! Finns inga ord och beskriva mer!!


Snyggaste sångerskor just nu!

Självklart Beyonce och Ciara! Eller vad tycks?


Sjukt snygga kläder!

Riktigt snygga kläder, så min stil. Dock inte skorna. Allt från http://www.dsquared2.com/


Planering

Snart kommer Julia hit så ska vi börja planera inför Milano resan! Längtar så.. Kommer bli kul och komma ifrån kylan i Sverige och paus från vardagen! Ska fan festa/shoppa loss där!

Bild från någonstans i Milano.. assnice!


Bijoux


Tack vare en storbloggare så fick jag mån om dessa så jag åkte och köpte dessa smycken på Accessora. Sjukt snygga är dom och det är så jag. Fick hjälp av en oehört trevligt tjej som jag lovade att visa "förlägningen" av halsbandet på bloggen som hon gav mig rådet om :D jätte bra blev det.  Hon har också en  charmig blogg för tjejer som gillar mode och annat. Läs den här
Tack Angelica

Accessora finns på Flemingsgatan 107






.




Eftersom min två blogg vänner har dagens låt på sina blogg så måste ju jag självklart också ha det. Skillnaden är bara att jag gör det så mycket snyggare och min blogg är mer spännande och med fler bloggläsare :P Skämt o sido så tyckte jag det var en rolig grej av dom!


.




ALLTSÅ JAG PALLAR INTE LÄNGRE...BLIR GALEN....ALLTID NÅT VARJE J*^VLA DAG!!

BEHÖVER PAUS ELLER FÅ BORT ALL ELÄNDE SOM PÅGÅR RUNT OMKRING MIG!!

THIS IS NOT MY LIFE!!


Coolt!!


Nu kan man läsa min blogg med olika språk! Dock är översättningen lite knas!

Detta är riktigt nice!


Dåligt!



Fan alltså! Min tjej kompis lånade min J.Linderberg dunjacka och den "proffsiga" personalen i garderoben på Berns gav fel lapp så hon fick en helt annan jacka när hon skulle hämta ut den! Deras enda ursäkt "Sånt händer"..
Hur fan kan man vara så blåst att ge fel lapp..!! Idioter!! Fan jackan som var ny!! Skall skicka mail till dom nu och gå vidare starkt med detta.


Blä!! för garderobs personalen på Berns!


Min jacka :(


:(

Nu drog mina vänner iväg till Berns för festa och kolla på Maluca uppträda!
Ville så gärna haka på men min kropp orkade inte!! Känns som man har jobbat så mkt eller rättare sagt att det har gått lite slött pga av utbildning till vår nya medarbetare. Men what to do!! Hoppas det kommer löna sig i slutändan med lön :P ;) och ny tillgång :-D





Minnesstund


Minnesstund för alla offer,  vänner och släkt som drabbats av den hemska jordbävningen!

:´(


RSS 2.0